TREVLIGT ATT TRÄFFAS!

My name is Sue, and I’m a student and freelancer based in New York. I’m teaching myself Swedish with the help of my husband, Lars Magnus the Swede, and despite the help of our cat, Taffy the Destroyer Sweet. I started this blog mainly for myself–to keep track of my progress and my resources–but hopefully it will also be of some use to you. Helpful comments are always welcome.

Hej hej! Jag heter Sue, och jag är student och frilansare som bor i New York. Jag lär mig svenska med hjälp av min man, Lars Magnus, och trots “hjälp” av vår katt, Taffy. I början var den här bloggen bara för mig. De var ett sätt att följa mina framsteg och mina resurser. Men nu hoppas jag att det ska bli andvändbart för dig också. Hjälpsamma kommentarer är alltid välkomna.

Du kanske också tycker om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.